Hvitevareservice A/S ble startet våren 1995 av Jarle Røed i leide lokaler i gamle Vestfossen cellulosefabrikk som enmannsbedrift, oppdragene var sterkt økende og måtte ansette ytterligere en elektrorepratør etter kun et drøyt år. Siden har det gått slag i slag og i dag eier vi lokalene selv og er 4 ansatte og har mange års erfaring innen elektroreparatørfaget. Etter 15 år med service på Kongsberg pr.1/4-2010 har vi dessverre ikke lenger kapasitet til å ta oss av privatmarkedet i Kongsberg-Regionen.

NB! PÅ KONGSBERG kjører vi fortsatt service på kjølerom for private og vaskeri/storkjøkken produkter for institusjoner,skoler,kommune etc.
Bestill gjerne service på linken under(web) Her vil du ikke få noen kvittering men blir oppringt når det blir din tur,ventetid kan variere fra noen få dager til en uke,i ferieavvikling noe lengre tid.
Bestill service via web her

Verksted tlf: 32 75 78 22 fax: 32 75 70 05
Kongsberg-Storkjøkken/ vaskerimaskiner 950 37 470
mobil Eiker: 415 40 522 / 950 37 470
E-post: jarle@hvitevareservice.no

Vi har nylig utvidet vårt servicetilbud og kan idag også kalle oss en totalleverandør av produkter innen restaurant-, kjøkken og kantineutstyr, innredning og mye mer. Klikk her og se vårt store utvalg